Opleiding voor online kleurenanalyse

Breid je horizon uit met de Online Kleurenanalyse Opleiding

OK-ToolAls je net als ik gepassioneerd bent over kleuren en graag anderen wilt helpen om hun beste kleuren te ontdekken, dan is deze opleiding perfect voor jou. In plaats van de traditionele 4-seizoenen theorie werk ik met een eigentijds systeem van 10 kleurtypes, dat je online kunt inzetten. Dit geeft je de mogelijkheid om nauwkeurig en efficiënt kleuradvies te geven aan klanten, waar ze ook ter wereld zijn.

Ideaal voor als je vrijheid zoekt in je werk, bijvoorbeeld als digital nomad. Of wil je een leuke bijverdienste realiseren? Met deze opleiding ben je niet gebonden aan een locatie of tijdzone, en kun je je diensten aanbieden aan een wereldwijd publiek. Zo breid je niet alleen je expertise uit, maar stap je  ook in een grote markt!

Wat kun je verwachten van deze opleiding?

In slechts drie lesdagen, volledig online via Zoom, deel ik ruimhartig mijn kennis en ervaring met je. Omdat ik weet hoe intensief een online cursus kan zijn, zorg ik voor voldoende pauzes. Zo blijft de opleiding niet alleen effectief, maar ook goed vol te houden. Je leert alles wat je nodig hebt om zelfverzekerd aan de slag te gaan met online kleurenanalyses.

Wat je zult leren:

  • De 10 Kleurtypes: Ik leg je uit hoe je elk kleurtype herkent en toepast in je analyses.
  • Online analyse technieken: Je krijgt praktische tips en tools om online kleurenanalyses uit te voeren.
  • Make-up advies: Voor elke klant fantastische make-up kleuren en technieken.
  • Communicatie en Klantbegeleiding: Ik leer je hoe je effectief en persoonlijk kunt communiceren met klanten, ook op afstand.
kleurenanalyse op het beeldscherm

Voor wie is deze opleiding?

Of je nu een achtergrond hebt in mode, visagie, persoonlijke styling, of gewoon een passie hebt voor kleuren – deze opleiding biedt je de tools om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Het is ook ideaal voor digital nomads die hun lifestyle willen combineren met een creatieve en zinvolle carrière. Met een laptop en een internetverbinding kun je overal ter wereld werken en mensen helpen hun perfecte kleuren te ontdekken.

Waarom kiezen voor de Opleiding Online Kleurenanalyse?

  • Compact en praktisch: In drie lesdagen leer je alles wat je nodig hebt om van start te gaan.
  • Flexibel: Volg de opleiding waar je maar wilt, zonder gebonden te zijn aan een vaste locatie.
  • Internationaal bereik: Met de OK Tool, mijn unieke methode, kun je klanten wereldwijd bedienen.
  • Persoonlijke ondersteuning: Ik bied je directe en persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding.

Schrijf je vandaag nog in

Ben je klaar om de stap te zetten naar een flexibele, internationale carrière in kleurenanalyse? Meld je vandaag nog aan voor mijn Opleiding Online Kleurenanalyse. En ontdek hoe je anderen kunt helpen om zich beter te voelen in hun eigen huid, waar ter wereld ze ook zijn. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw passie voor kleur de wereld te laten veroveren!

Training

  • Kleurtraining van 3 lesdagen via Zoom. Dagen van 10 – 17 uur. Ritme: ca. een keer per 2 à 3 weken.
  • Tussendoor oefen je met de lesstof en voer je opdrachten uit.
  • Na voldoende uitvoeren van de opdrachten en analyses ontvang je een certificaat.

Cursusdata:

4 en 18 oktober, 1 november 2024 via Zoom
cursusdagen op vrijdag

Locatie lesdagen: via Zoom

Lespakket:

  • Boek ImagoBasics® kleuranalyse en kleuradvies door Riet de Vlieger | 2018
  • Basisset materialen met: kleuranalysestroken, advieskaarten, lichtdonker-schaal
  • Gebruik van de OK Tool voor online kleurenanalyse tijdens de opleiding en 3 maanden daarna.
  • Online community met andere deelnemers en de trainer tijdens de opleiding. Hier kun je tussendoor vragen stellen en input krijgen

Mijn naam is Riet de Vlieger. Ik werk sinds 1999 als image consultant. Een heerlijk vak!
Als opleider heb ik ook ruim 20 jaar ervaring. Mijn deelnemers omschrijven mij als inspirerend, professioneel en persoonlijk. Ik deel mijn kennis ruimhartig, zodat jij de beste informatie krijgt die er maar is. Ik ben AICI gecertificeerd (AICI CIP) en heb een aantal trainingen geaccrediteerd.

Kleur maakt veel verschil voor mensen. Ze vergroten hun zichtbaarheid, ze grijpen nieuwe kansen aan; hun zelfvertrouwen wordt groter, en ze zetten onverwacht grote stappen. Vanaf 2024 is het mogelijk een opleiding kleur te volgen, specifiek om online te werken. Natuurlijk leer je de professionele technieken om dit goed te doen.

Ben jij uit op een uitbreiding van je expertise? Of op een carrièreswitch? Of wil je toewerken naar een leuke bijverdienste? De Opleiding Online Kleurenanalyse is een volwaardig programma om laagdrempelig te starten met dit vak. Binnen een week of 6 behaal je je certificaat. Wil je daarna verder of dieper dan kun je een van de vervolgprogramma’s volgen.

Wil je dit vakgebied verkennen, en je oriënteren op een opleiding, neem dan contact met me op. We kunnen ook een Zoomafspraak inplannen om kennis te maken en je vragen te beantwoorden.